Paladars de pollastre amb crema d’avellanes

Ingredients :paladars

  • 150 gr de pit de pollastre
  • 50 gr de pernil dolç
  • 200 g de llard
  • una mica de tòfona
  • 1 ou
  • 1 llesca de pa sec
  • 1,5 l de caldo de pollastre o vegetal
  • 200 gr avellanes o ametlles torrades
  • 2 cullerades de farina d’arròs o de sèmola
  • 100 gr de crema de llet


Preparació :

El pit de pollastre i el pernil dolç els passem per la trituradora, ho posem en un bol, hi afegim la tòfona ben picada, la molla de pa i l’ou sencer batut, ho remenem i li posem una cullerada sopera de llard, hi afegim una mica de sal, i ho barregem per fer les boletes. Les fregim en una paella amb poc oli i les reservem.

Escalfem el caldo en un cassó, hi afegim les avellanes picades, passats 5 minuts desfarem en un pot una mica de caldo i la farina d’arròs, anirem incorporant a la resta fins que quedi tant espès com  vulguem. Jo hi passo el turmix per fer més lleugera la crema, hi afegim els paladars i courem 5 minuts, hi afegim la crema de llet ,  movem una mica el cassó, i ja està llest per servir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s