Pastís de tres xocolates

Ingredients:la foto 1 (1)

  • 300 gr de galetes (tipus maria)
  • 80 gr de mantega
  • 200 gr de xocolata blanca(trossos petits)
  • 750 gr de nata
  • 750 gr de llet sencera
  • 3 sobres de quallada
  • 200 gr de xocolata amb llet (trossos petits)
  • 200 gr de xocolata negra fondant (trossos petits)
  • una mica més de xocolata fondant per decorar

Preparació:

Posem en el vas les galetes i triturem programant 15 seg / vel 8.

Afegim la mantega i programem 3 min / 50º / vel 3. Posem la barreja en un motllo desmuntable de 22-24 cm de diàmetre, estenem la base amb una cullera, i amb l’ajut del cubilet pressionem perquè quedi ben compacta.

Sense netejar el vas, posem la xocolata blanca, 250 gr de nata, 250 gr de llet i 1 sobre de quallada. Programem 7 min / 90º / vel 5. Aboquem la barreja sobre la base de galetes, fem servir una cullera per abocar la xocolata primer sobre d’ella perquè no ens esquerdi la base.

Reservem a la nevera.

Sense netejar el vas, posem la xocolata amb llet, 250 gr de nata, 250 gr de llet i 1 sobre de quallada. Programem 7 min / 90º/ vel 5. Aboquem la barreja sobre la base de galetes, fem servir una cullera per abocar la xocolata primer sobre d’ella perquè no ens esquerdi la capa de xocolata blanca.

Reservem a la nevera.

Sense netejar el vas, posem la xocolata negra, 250 gr de nata, 250 gr de llet i 1 sobre de quallada. Programem 7 min / 90º/ vel 5. Aboquem la barreja sobre la base de galetes, fem servir una cullera per abocar la xocolata primer sobre d’ella perquè no ens esquerdi la capa de xocolata amb llet.

Deixem reposar a la nevera durant 4 hores abans de desemmotllar.

Desemmotllem, i hi ratllem una mica de xocolata fondant pel damunt per decorar.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s