Algues

Les que més he fet servir per us les poso a continuació amb alguna informació que crec que us pot anar bé !!

Agar – Agar :es pot posar en remull 10 minuts en aigua freda, o si la vols convertir en gelatina s’ha de cuinar entre 7 i 10 minuts fins que s’hagi desintegrat bé en el líquid.

Rica en Iode i oligoelements i conté suaus propietats laxants i depuratives.

agar_agar_gelidium[1]

Espagueti de mar : en remull amb aigua freda durant 15 o 20 minuts, o cuinada entre 15 i 20 minuts ( l’has d’haver posat en remull abans ).

És rica en ferro, potassi, fòsfor i vitamina C reforça el nostre sistema nerviós i té molta fibra, a més és una reguladora del colesterol.

espagueti%20de%20mar[1]

Kombu : es posa 30 minuts en remull abans de cuinar-la, i depenent de la varietat ( japonesa, gallega.. ) necessita entre 40 i 60 minuts de cocció.

Rica en àcid algínic, i iode. Enforteix els intestins i s’utilitza com a remei per a la colitis. Actua com a suau estimulant de les membranes mucoses i del sistema limfàtic, va bé per la hipertensió.

alga%20kombu_foro[1]

Nori: les fulles es torren durant 5-10 segons a prop d’una flama, jo li dono un parell de voltes sobre una paella calenta, i per cuinar-la necessita entre 5-8 minuts.

Alt contingut en proteïnes i vitamines C i B1, i és especialment rica en vitamina A, disminueix el colesterol, i ajudar a la dissolució i eliminació de dipòsits greixosos , també ens ajudar a la digestió.

nori

Wakame: en remull durant 3-5 minuts, i aquesta es pot menjar crua després del remull.

És rica en calci i conté alts nivells de vitamines B i C.

alga-wakame-250g-3059801___920640772120379[1]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s